Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.cc dvouhodinovka dvojic 11.9.2021

Děkuji všem jezdcům za hojnou účast na 6.cc měřeném tréninku konaném 11.9.2021, všem co se umístili srdečně blahopřeji, všem co se neumístili přeji umístění na stupních vítězů na další dvouhodinovce u nás na trati, kterou připravíme zase trochu jinak. Velmi děkujeme všem sponzorům, kteří naši akci podpořili, ať už finančně, nebo věcně a výrazně tak zpříjemnili a usnadnili realizaci crosscountry. Rovněž děkuji všem klukům a jejich rodinným příslušníkům za obětavou přípravu tratě a práce při samotné dvouhodinovce. A i při úklidu tratě po této akci.
Kluci a holky velké díky.
Trochu nás sice mrzí neseriozní jednání dvou dvojic co se týče přejímky, oni určitě vědí co provedli, či spíše neprovedli a měli, a stále mají možnost to napravit, ale to je jen jejich charakter, příště musíme lépe zabezpečit evidenci....
Jsem rád,že nám přálo počasí a akce se vydařila a doufám, že si to tam všichni jezdci a jezdkyně užili. A doufám, že pokud to počasí a jiné okolnosti dovolí zase se brzy sejdeme u nás na trati, ať už při tréninku, nebo při Novoroční projíždce konané u nás na trati 1.1.2022. Budeme se těšit.
Pavel Doležal,
předseda
ENDUROTRAŤ DŘEVOHOSTICE,spolek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář