Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historicky 1. CC tříhodinovka dvojic

Vážení účastníci historicky 1. Crosscountry 3h dvojic ze dne 4.11.2023, moc Vám děkuji za překvapivou účast a doufám, že se Vám na námi připravené trati dobře závodilo.
Počasí nám celkem přálo a většina účastníků se ani nezalekla některých míst, které právě počasí se samotnou matkou přírodou ještě ,,vylepšilo,,. Spousta pěkných míst , které milují hlavně enduráci se tak ještě zvýraznila a věřím, že si trať vskutku všichni jezdci a jezdkyně užili.
A opět patří velký dík našim sponzorům, kteří nám již tradičně pomohli nejen finančně, ale i materiálně. Bez nich by naše CC asi nemohly být na této úrovni. Jedná se především o MEFO Jinín, obec Lipová, městys Dřevohostice, ZD Dřevohostice, JIBOS, ČMŽO , ZAPTLAK, Reklama Přerov, MXstyle, Sibom, Kutil cars, Weld work, Pavel Doležal- EXOTICA, FOVODO s.r.o.

Děkujeme take za krásné fotky a videa , které zasíláte ke zveřejnění.
Nemalé díky za vyznačování trati a celkovou přípravu CC 3 hod. si samozřejmě zaslouží i členové našeho spolku a pan O...., který nám tradičně zapůjčil techniku.
Za pomoc při samotné CC 3hod., jak přímo na trati, tak i v zázemí občerstvení, děkuji nejen našim členům, ale i našim příznivcům.
Nedílnou součástí CC 3hod. pak byla přítomnost zdravotnice , které tímto děkuji za vzornou asistenci a také zabezpečení první pomoci .....
Samozřejmě nešlo také přehlédnout, že někteří jezdci stále jezdí za tým ,, Fair Play,, a neváhali v některých obtížných úsecích zastavit a pomoci jezdcům, kteří uvízli a pomoc traťových asistentů momentálně nebyla k dispozici, protože třeba zasahovali na jiném místě. Moc si těchto jezdců vážíme, že je pro ně na prvním místě pomoc druhému a teprve potom zisk vlastní pozice v závodu, opravdu klobouk dolů před nimi, škoda jen, že je obětavých stále méně.....
Závodit by nešlo ani bez bystrého oka www.casomira.eu ,
na této stránce najdete výsledky jednotlivých závodů.
Budeme velice rádi, když nám zachováte přízeň a k nám opět dorazíte na další CC pokud to počasí dovolí i v příštím roce. Informace můžete sledovat na našem FB a instagramu, nebo na stránkách www.endurodrevohostice.estranky.cz

Jsem rád, že závody proběhly v přátelském duchu, bez vážnějšího úrazu a ve zdravé únavě.
Zhodnotit naši snahu a usílí s vytvořením podmínek pro uskutečnění této CC můžete, když nám dáte like či komentář, jak se Vám u nás jezdilo, případně i názory co se Vám líbilo, či ne.
Alespoň bude motivace pro příště.
Enduru a bahnu zdar !

Pavel Doležal
předseda spolku