Jdi na obsah Jdi na menu
 


CC 2hod.dvojic 16/9/2023

Vážení účastníci Crosscountry 2h dvojic, moc Vám děkuji za hojnou účast a doufám, že se Vám na námi připravené trati dobře závodilo.
Počasí nam přálo a přispělo k vysoké účasti závodníků- domníváme se, že se naše trať dostává čím dál více do povědomí jezdců, kteří k nám jezdí i trénovat.
Budeme velice rádi, když nám zachováte přízeň a dorazíte opět v hojném počtu i na další CC tentokrát 3hod dvojic (4.11.2023), tedy pokud to počasí dovolí. Informace můžete sledovat na našem FB a instagramu, nebo na stránkách www.endurodrevohostice.estranky.cz
Velký dík patří našim sponzorům, kteří nám pomohli nejen finančně, ale i materiálně. Bez nich by naše CC asi nemohly být na této úrovni. Jedná se především o MEFO Jinín, obec Lipová, městys Dřevohostice, ZD Dřevohostice, Obec Hradčany, JIBOS, ČMŽO , ZAPTLAK, Reklama Přerov, MXstyle, Sibom, Kutil cars,Weld work,Pavel Doležal- EXOTICA, FOVODO s.r.o.
Děkujeme take za krásné fotky , které zasíláte ke zveřejnění. Díky také oběma TV, které dojeli natočit krátké reportáže.....jejich příspěvky jsme také sdíleli zde na FB.
Nemalé díky za vyznačování trati a celkovou přípravu CC 2 hod.si zaslouží i členové našeho spolku.
Za pomoc při samotné CC 2hod., jak přímo na trati, tak i v zázemí občerstvení, děkuji nejen našim členům, ale i našim příznivcům.
Nedílnou součástí CC 2hod.pak byla přítomnost zdravotnice , které tímto děkuji za vzornou asistenci a také zabezpečení první pomoci .....
Závodit by nešlo ani bez bystrého oka www.casomira.eu ,
na této stránce najdete výsledky jednotlivých závodů.
Jsem rád, že závody proběhly v přátelském duchu, bez vážnějšího úrazu.
Doufám že vsichni odjížděli jen se zdravou únavou a skvělým pocitem z absolvování bez úhony.
Pavel Doležal
předseda spolku